Wedstrijdturnen meisjes

Wij zijn verhuist

Beste lezer, wij zijn opgeheven als vereniging en zijn ondergebracht in twee verschillende verenigingen. Het turnen is samen met de leiding ondergebracht bij H.G.V. en Freerunning is met de leiding ondergebracht bij TurnCentrum Twente. Onderaan dit kopje kan je het actuele lesrooster dikgedrukt vinden van de desbetreffende sport waarvoor u wellicht gekomen bent.

Wedstrijdturnen meisjes

Sta jij graag op de kop en vind je het leuk om te springen, zwaaien en draaien? Wil je graag laten zien wat je geleerd hebt op wedstrijden? Wedstrijdturnen is dan echt wat voor jou! Wedstrijdturnen is voor meiden vanaf 6 jaar die aanleg en motivatie hebben voor het turnen en het leuk vinden om zich hierin te ontwikkelen. Elke training start je met een warming-up met basiselementen, kracht en lenigheid.

Hierna wordt er getraind op de onderdelen balk, brug, vloer en sprong. Elementen als radslag, flikflak en salto’s worden aangeleerd en verbeterd. Turnsters worden ingedeeld op leeftijd. Afhankelijk van de leeftijd zal een turnster één, twee of drie keer per week trainen. Onze wedstrijdturnsters nemen deel aan officiële KNGU wedstrijden. Professionele leiding helpt de turnsters zich ontwikkelen, waarbij plezier voorop blijft staan!

Het wedstrijdturnen bestaat uit de volgende groepen:

  • Onderbouw: Meiden van 5 t/m 9 jaar.
  • Middenbouw: Meiden van 10 t/m 12 jaar.
  • Bovenbouw FGH: Meiden vanaf 12 jaar die uitkomen in niveau F, G of H.
  • Bovenbouw CDE: Meiden vanaf 12 jaar die uitkomen in niveau C, D of E.

Wil je een keer komen kijken bij ons, maar weet je niet zeker welke les geschikt is voor je dochter? Mail dan naar T.leidingzaken@rsvrenata.nl

Kijk daarnaast ook op het Lesrooster van H.G.V. waar deze lessen gegeven worden.

Wedstrijdturnen-meisjes-handstand-spagaat-RSV Renata-Turnen