Gymturnen

Gymturnen

Hou jij van op de kop staan, koprollen en op het klimrek spelen. Dan is turnen echt wat voor jou! Voor zowel jongens als meisjes zijn dit de basis turnlessen. Spelenderwijs zal tijdens deze lessen gewerkt worden op verschillende toestellen. Hier worden de basiselementen van het turnen zoals de koprol, handstand en radslag geoefend. De trainster zal door middel van de leeftijd en het niveau het kind helpen om zijn/haar eigen doelen te bereiken. Hierdoor kan elk kind zich op zijn/haar eigen manier zo goed mogelijk ontwikkelen. Turnen op elk instapniveau met veel ruimte voor plezier. Het streven is een succeservaring en daardoor werken we aan het zelfvertrouwen! We starten en eindigen altijd met een spelletje! Er wordt hier aandacht besteed aan samen werken, keuzes maken en elkaar helpen.

Wij houden jaarlijks clubkampioenschappen, waar kinderen hun gym-/turnkunsten kunnen laten zien. Jongens en meisjes kunnen via deze groep doorstromen naar het wedstrijdturnen of een andere sport binnen RSV Renata.

Kijk snel op de Lesrooster wanneer en waar het bij ons gegeven wordt.

Note: Op dit moment zijn er geen gymlessen. Wel hebben we de ambitie om de gymles voor jong en oud weer op te starten. Wil je meer informatie hierover? Mail dan naar Secretariaat@rsvrenata.nl

Gymturnen-RSV Renata-meisjes-spelen-yogabal