Gymfit senioren

Gymfit senioren

Gymfit senioren bestaat binnen onze vereniging uit drie verschillende lessen waar je aan kunt deelnemen, waaronder elke les zijn eigen karaktereigenschappen kent. Hieronder kan je per les meer informatie vinden.

Senioren dans

Wil je op een muzikale manier in conditie blijven? Dan is Senioren dans iets voor jou. Het is sportief bewegen op muziek waarbij er bewegen op muziek (een serie van verschillende passen achter elkaar) gecombineerd wordt met spierversterkende oefeningen. Hierbij worden onder andere gebruik gemaakt van verschillende gewichten om je buik, billen en benen te trainen. En wordt vervolgens afgesloten met een cooling down.

Senioren move

Blijf fit, sterk en lenig door mee te doen aan Senioren Move. Tijdens deze lessen wordt er in groepsverband grondoefeningen en spierversterkende oefeningen gedaan, afgewisseld met spelvormen. Materialen die gebruikt worden zijn onder andere dumbells en dynabands om hierbij de buik, billen en benen te trainen.

Senioren gym

Blijf op een speelse en gezellige manier soepel en fit door mee te doen aan Senioren gym. In het begin van de les wordt er altijd een rustige warming-up verzorgt, gevolgd door spellen met een bal, rackets of andere laag drempelige activiteiten.

Kijk snel op de Lesrooster waar en wanneer het bij ons gegeven wordt.

Fit & Dance-Hengelo-Renata